obchod@ztrade.cz 731 648 024 (PO-PÁ 8:00-14:30)
Doprava od 49 Kč a pro objednávky nad 1 000 Kč doprava zdarma.

Aromalampa nemusí sloužit pouze pro uvolňování vůně éterických olejů. Vonné vosky do aromalampy provoní celý byt na spoustu hodin a můžete je vzájemně kombinovat podle vlastních smyslů i aktuální nálady. Probuďte v sobě kreativce, který namíchá originální vůni pro pravou domácí pohodu!

Vonné vosky jsou alternativou éterických olejů v pevném skupenství, které mají schopnost velmi efektivně provonět celou místnost na dlouhou dobu. Jejich použití je velmi snadné a údržba aromalampy po vyčerpání vůně rovněž jednoduchá a rychlá.  

Jak fungují vonné vosky?

Vonný vosk nebo kombinaci více vosků jednoduše vložíte do vrchní části aromalampy a do spodní části umístíte čajovou svíčku. Aromalampu položíte tam, kde vůni nebude nic bránit, aby se šířila po co největší ploše bytu.

Jakmile se vonné vosky nahřejí a rozpustí, začne se z nich uvolňovat intenzivní aroma a postupně vosku ubývá, až z něj zůstane pouze povlak, kterého se po zatuhnutí jednoduše zbavíte. Nebo si můžete vůně dávkovat tím, že svíčku zhasnete a necháte vosk zatuhnout pro pozdější znovupoužití.

Údržba aromalampy

Chcete-li aromalampu po vyčerpání vonného vosku vyčistit, není nic jednoduššího, než ji na pár minut vložit do mrazáku. Zbytek vosku se sám uvolní a vy ho snadno vyjmete, bez pracného dloubání a seškrabávání po částečkách. 

Kombinace vůní pro každou příležitost

Rádi experimentujete a chcete si namíchat vůni, která se přesně hodí k vám a vaší náladě? Vonné vosky vám dávají volnou ruku, neboť je můžete kombinovat v libovolném poměru a stát se tak kreativním parfumérem vlastního domova.

Všechna práva vyhrazena © Svicky.cz 2024