obchod@ztrade.cz 731 648 024 (PO-PÁ 8:00-14:30)
Doprava od 49 Kč a pro objednávky nad 1 000 Kč doprava zdarma.

Maminky si zamilují luxusní vonné svíčky

Maminky si určitě zamilují luxusní vonné svíčky z řad Woodwick nebo Yankee Candle. Svíčky se pyšní nejen krásným a jedinečným designem, ale i nádhernou a dlouhotrvající vůní. Hoří několik desítek hodin a dokáží provonět během chvilky i větší místnosti. 

Pěkným dárkem jsou i svíčky rustikální s přechodem barev nebo lucerničky, které vytvoří romantickou a útulnou atmosféru. A jestliže chcete potěšit i praktičtěji založené maminky, vonítka do prádla jsou trefou do černého. 

Muži ocení vůně do auta

Každý muž si zakládá na čistém a voňavém autě. Často se v interiéru auta chovají muži mnohem lépe než třeba doma v kuchyni. Podpořte mužův koníček tím, že mu pomůžete auto neustále zkrášlovat. Millefiori Icon nabízí moderní a stylové vůně do auta, která nadchnou každého muže. Vydrží vonět až 2 měsíce. 

Kolegům dopřejte provoněnou kancelář

Chcete potěšit kolegu v práci a dát pod stromeček něco, co příjemně potěší? Elegantním, praktickým i milým dárkem je aroma difuzér, který provoní interiér až na 6 týdnů. Přírodní stébla absorbují aroma, které se pak postupně line do místnosti. V kanceláří tak vznikne příjemné a pohodové pracovní prostředí, které bude inspirovat. 

Kamarádku potěší hrneček s vánočním motivem

Pokaždé, když se napije dobré kávy nebo čaje z hrnečku, který jí darujete, vzpomene si na vaše silné přátelské pouto. Autorská kolekce Angel´s Wings má velmi jemný motiv andělů na nebesky modrém podkladu. Hrneček s motivem andělů zahřeje u srdce společně v kombinaci se sadou plechových dóz na cukroví či jiné poklady. 

Všechna práva vyhrazena © Svicky.cz 2024