obchod@ztrade.cz 731 648 024 (PO-PÁ 8:00-14:30)
Doprava od 49 Kč a pro objednávky nad 1 000 Kč doprava zdarma.

Druhá květnová neděla patří maminkám

Každou druhou neděli v květnu oslavujeme naše maminky a dáváme jim najevo vděk za to, jak se o nás starali a stále starají. Den Matek se slaví již celá staletí. My slavíme Den Matek od roku 1923 a první oslavy mateřství proběhly na jihu Moravy ve městě Brno. 


Máme pro vás, dcery i synové, typy na několik dárečků, které vaše maminky určitě potěší. Kromě klasických vonných svíček skvělým dárkem také aromatické lampy, vonítka do prádla nebo dekorace na zahrádku.  

Aromatické lampy

Velkou výhodou elektrických aromalamp je jejich bezpečnost. Nemusíte se obávat, že jej dítě nebo mazlíček převrhne a dojde k popálení. Elektrické aromalampy Candle Warmers Illimination rozpustí vonný vosk díky halogenové žárovky, která se ukrývá pod mističkou. Žárovka má nejen praktickou funkci, tedy zahřívání vosku, ale také nádherně rozzáří aromalampu. Stane se z ní tak moderní doplněk interiéru. 

Jarní dekorace na zahrádku

Každá žena miluje dekorace a touží si vyzdobit nejen interiér domu, ale i exteriér. Má vaše maminka balkon, verandu nebo zahrádku? Pokud ano, neváhejte ani vteřinu a vybírejte z dekorací na zahradu. 

  • Květináče a konve
  • Závěsy
  • Zápichy
  • Plechové doplňky 
  • Dřevěné dekorace 
  • Dóza

Vonítka do prádla

Oblíbenými dárky pro ženy jsou také vonítka do prádla. Ta udrží vaše prádlo voňavé i několik týdnů od vyprání. Jsou výtečným pomocníkem pro každou maminku, která si dává záležet na tom, aby vyprané a vyžehlené prádlo bylo perfektně voňavé a připravené na nošení. 

Všechna práva vyhrazena © Svicky.cz 2024