obchod@ztrade.cz 731 648 024 (PO-PÁ 8:00-14:30)
Doprava od 49 Kč a pro objednávky nad 1 000 Kč doprava zdarma.

Vonné svíčky jsou oblíbené nejen díky tomu, že dokáží krásně provonět celý dům, ale také proto, že umí navodit skvělou atmosféru. Především afrodiziakální vůně v sobě skrývají velkou sílu - rozproudí ve vás vášeň. Ovšem jen správně zvolené vonné svíčky umí ovlivnit naše chutě a smysly. Plamen lásky tak zažehnete ve vztahu skutečně jednoduše, a to zapálením jediné svíčky. 

Vonné svíčky mají vliv na naše podvědomí

Vůně je jedna z nejdůležitějších složek naší sexuality. Pokud nám partner nevoní, nemůže nás ani přitahovat. Čich je navíc propojen s emocemi a vzpomínkami. Někdy stačí jedna specifická vůně, která nám umožní rozpomenout se na něco, co jsme již dávno považovali v našich myšlenkách za ztracené.

Afrodiziaka si hrají s naší sexualitou

Vůně, která se line z vonných svíček, má velký vliv na naši sexualitu. Mnohé vůně jsou dokonce navrhovány tak, aby přitahovaly muže anebo ženy a navozovaly tak sexuální vzrušení. Pokud si chcete večer užít skvělou večeři s vínem při svíčkách se svou drahou polovičkou, pak vybírejte vůně svíček pečlivě.  

Vonné svíčky by doma neměly chybět

Vonná svíčka se skvěle hodí nejen jako ozdoba na kuchyňský stůl nebo do obývacího pokoje, ale také by měla mít své místo v každé ložnici. Vonné svíčky můžete využít samostatně, anebo si navolit pečlivě kombinaci několika vůní. 

  • Vanilka

Patří mezi nejoblíbenější vůně, které přitahují obě pohlaví. Dokáží zklidnit naše nervy a všude tam, kde je zapálíte, budete mít v mžiku navozenou smysluplnou atmosféru. Podle mnohých patří vanilka k nejúčinnějším afrodiziakům vůbec. 

  • Levandule

Vůně levandule vás hluboce uvolní a celkově rychle zklidní. Pokud máte ve vztahu napětí, rozhodně vsaďte na vonné svíčky s vůní levandule. Vůně snižuje úzkost a stres. Už staří Římané a Řekové využívali levanduli při koupání pro zklidnění, ale i povzbuzení těla a mysli. 

  • Jasmín

Jasmínu se přezdívá král květin, a to z dobrého důvodu. Při zapálení vonné svíčky s jasmínem se všude rozline afrodiziakální a přitažlivé aroma. Je také jednou z nejdražších esencí při výrobě parfému. 

  • Růže

Patří mezi nejstarší vůni využívanou jako afrodiziakum. Vůně podporuje sexuální touhu, ale také city k druhé osobě. Neříká se jen tak, že vůně růže otevírá naše srdce. Stačí zapálení jedné svíčky s touto vůní a v ložnici se budou dít zázraky. 

  • Pižmo

Někteří vědci si myslí, že pižmo připomíná vůni mužského pohlavního hormonu testosteronu. Na ženy pak vůně funguje skutečně silně. Jestliže muž zapálí svíčku s touto vůní, pak se těšte na romantický večer.

  • Skořice

Skořici můžete po celém domě cítit hlavně o Vánocích. Je to však velká škoda, že ji nevyužíváme více. Patří také mezi silná afrodiziaka, jelikož dokáže rychle rozproudit sexuální touhu a zvýšit fyzickou aktivitu. 

Všechna práva vyhrazena © Svicky.cz 2024