obchod@ztrade.cz 731 648 024 (PO-PÁ 6:00-17:00)
Doprava od 49 Kč a pro objednávky nad 1 000 Kč doprava zdarma.

Vánoční vůně dodávají domovu sváteční atmosféru a navozují tu pravou rodinnou pohodu. Neodmyslitelně k nim patří i vůně jehličí, napečeného cukroví, sušeného ovoce a exotického koření, jako je skořice, hřebíček nebo vanilka. Dáváte-li přednost umělému stromečku, vonné klacíky ScentSicles vám pomohou nejen vůni lesa dokonale napodobit.

Umělý stromeček už není v českých domácnostech žádnou výjimkou, neboť stále více lidí si uvědomuje dopad této tradice na přírodu. Navíc je praktický. Jehličí z něj neopadává, vždy se vejde do stojanu a také má pokaždé tu správnou velikost, kterou potřebujete. Chybí mu jen autentická vůně jehličí. A tu vám poskytnou vonné klacíky ScentSicles, které jsou vyrobeny podle přísných standardů týkajících se vlivu na zdraví a přírodu. 

Zadaná kombinace kategorie a filtrů neobsahuje žádné zboží.

Vánoční vůně bez škodlivých látek

Vonné klacíky ScentSicles neobsahují škodlivé ftaláty, rozpouštědla, astmageny ani dráždivé látky. Nemusíte se tedy bát, že by jakkoli ohrozily vaši rodinu nebo domácí mazlíčky. Jsou ekologické a obsahují nejčistší vonné oleje získané z jehličí.

Vůně jehličí vydrží až 30 dní!

Technologie HOLD-PUSH zajišťuje vonným klacíkům ScentSicles stejnou intenzitu vánoční vůně po celou dobu jejich životnosti, tedy až 30 dní od rozbalení. Nerozbalené klacíky vydrží až 3 roky, takže si nepoužité kousky můžete bez obav uschovat na příští Vánoce. Tajemství spočívá v obsažených minerálech a přírodním škrobu, jejichž úloha spočívá v pozvolném uvolňování vůně po dobu jednoho měsíce. Intenzitu vánoční vůně si navíc můžete sami regulovat jednoduše počtem zavěšených klacíků. 

„Živý“ stromeček obohaťte o další vánoční vůně

Součástí sváteční atmosféry jsou i další vůně, které by doma neměly chybět. Tradiční vánoční vůně se skrývají i ve skořici, hřebíčku nebo pomeranči. Také tato aromata si můžete pořídit v podobě vonných klacíků, které jednoduše zavěsíte tam, kde potřebujete. 

TIP
Vonné klacíky ScentSicles nemusíte použít jen na vánoční stromeček. Skvěle poslouží i jako vůně do auta nebo jimi můžete provonět adventní věnec.  

Zadaná kombinace kategorie a filtrů neobsahuje žádné zboží.

Všechna práva vyhrazena © Svicky.cz 2024