obchod@ztrade.cz 731 648 024 (PO-PÁ 8:00-14:30)
Doprava od 49 Kč a pro objednávky nad 1 000 Kč doprava zdarma.

Den Matek dává příležitost projevit naši lásku

Staří Římané oslavovali bohyni Juno, která byla symbolem mateřství a žen. V 16. století se v Anglii slavila Mateřská neděle. My slavíme tento den od roku 1923 podle amerického vzoru a první oslavy proběhly v jihomoravském městě Brně. 

Každou druhou neděli v květnu máme šanci ukázat maminkám, jak moc je máme rádi. Slaví se ve více než 45 zemích světa. Nejčastějšími dary jsou květiny a přáníčka. Jak ještě můžete udělat mamince radost? 

Aromatické svíčky navodí příjemnou atmosféru

Vykouzlí úsměv na tváří, provoní každou místnost, a ještě navodí dokonalou atmosféru. Každá maminka si zaslouží hýčkání a chvíli klidu a odpočinku. Nejste si jisti, jaké aroma jí bude vonět? Podle znamení zvěrokruhu můžete snadno zjistit, jaká vůně je pro vaši maminku to pravé ořechové.  

Aromatické lampy rychle provoní interiér

Nejen svíčky, ale i vonné vosky či aromatické oleje provoní interiér rychle díky aromatickým lampám. Vybírat můžete lampy keramické nebo elektrické. Nejlepší umístění? Obývací pokoj nebo ložnice.

Potěšit můžete maminky také vonným mýdlem nebo vonítky do prádla. Jednoduše řečeno, vůně není nikdy dost.  

Dekorace na zahradu a verandu

Zahrada, balkon či veranda si zaslouží opečovávat. Svíčky by neměly stát jen tak osamoceně, ale zaslouží si vyniknout v elegantní dóze. Lucerny jsou velmi krásné, jednoduché a dokáží proměnit každý kousek domu i zahrady v útulné místo. 

Všechna práva vyhrazena © Svicky.cz 2024