obchod@ztrade.cz 731 648 024 (PO-PÁ 8:00-14:30)
Doprava od 49 Kč a pro objednávky nad 1 000 Kč doprava zdarma.

Přemýšlíte, čím obdarovat své blízké, aby měli z dárku radost i užitek? Vůně do bytu podle znamení zvěrokruhu jsou skvělým dárkem, kterým připravíte každému příjemnou atmosféru. Poradíme vám, jaké vůně vybrat, aby nejen pasovaly k obdarovanému, ale také krásně vypadaly. Tímto dárkem zaručeně uspějete!

Beran (21.3. - 20.4.)

Temperament, síla, odvaha, tvrdohlavost...to jsou hlavní rysy zrozence ve znamení Berana. Jsou také impulzivní, vášniví a energičtí a přesně takové vůně se k nim hodí – svěží, kořeněné a štiplavé. Vonná svíčka uvolňující aroma pomeranče se špetkou štiplavého zázvoru k Beranům dokonale sedí. Neuděláte chybu s vůni citrusů, exotického koření nebo svěží máty. 

Býk (21.4. - 20.5.)

Vášeň, požitkářství, originalita, silná vůle...Býci se rádi obklopují věcmi i vůněmi, které považují za nevšední a zajímavé. Aroma santalového dřeva, květin nebo pačuli působí na Býky velmi povzbudivě. Mají ale také velmi silné pouto k rodině a domovu, na kterém si zakládají. Chcete-li darovat vůně do bytu Býkovi, musí to být něco extra. Něco jako luxusně vypadající aroma difuzéry s vůní santalového dřeva a magnolie. 

Blíženec (21.5. - 21.6.)

Proměnlivost, smysl pro humor, hravost, komunikativnost...tyto vlastnosti jsou pro Blížence typické. Vůně podle znamení Blížence musí být stejně jako oni svěží a hravé. Sáhněte po eukalyptu, limetce nebo mandarince. Vonné tyčinky do interiéru jim budou po dlouhou dobu podporovat dobrou náladu a koncentraci.

Rak (22.6. - 22.7.)

Kreativita, citlivost, empatie, zranitelnost...osoby narozené ve znamení Raka jsou tak trochu snílci. Vůně do bytu jsou pro ně důležité, protože domov je pro ně jednou z mála životních jistot. Raci mají rádi klid, romantiku, aroma lučního kvítí a tajemné orientální vůně, jako vanilka, jemné koření nebo jasmín. Darujte jim třeba jasmínové čajové svíčky, které vykouzlí tu pravou romantickou atmosféru.

Lev (23.7. - 23.8.)

Touha po pozornosti, vášeň, tvořivost, společenskost...Lva či Lvici v davu rozhodně nepřehlédnete. Zrozenci Lva nesnáší nudu a průměrnost, naopak milují luxus a obdiv. Vůně do bytu volí obvykle výrazné, intenzivní a smyslné, jako například skořici, hřebíček nebo kardamom. Vonný vosk s vůní skořice a sytých vanilkových tónů se vkládá do aromalampy, která bude rovněž luxusním dárkem pro Lva i Lvici.  

Panna (24.8. - 23. 9.)

Pracovitost, inteligence, puntičkářství, cílevědomost...osoby narozené ve znamení Panny jsou jemné a uhlazené a i takové vůně do bytu vyhledávají. Určitě je neurazíte šafránem, vanilkou, levandulí nebo jemným pomerančovým aroma. Vonná svíčka ve skle je navíc elegantní jako zrozenci Panny a bude skvěle doplňovat jejich pečlivě vyladěný interiér.

Váhy (24.9. - 23.10.)

Nerozhodnost, společenskost, zdvořilost, empatie...Váhy jsou diplomaté a dokážou se přizpůsobit. Co je pro ně ale dokonale typické, je jejich smysl pro harmonii. Vše musí být vyvážené, a to platí i pro vůně do bytu. Elegantní difuzér s vůní růže nebo levandule je pro Váhy ideálním dárkem.

Štír (24.10. - 22.11.)

Charisma, vášeň, otevřenost, chlad...štíří povaha je občas nevyzpytatelná a někdy se zdá, že žije jako na houpačce emocí. Vůně podle znamení Štíra by měla být přírodní, smyslná a vášnivá. Chybu neuděláte s dřevitou vůní, ylang-ylang, orchidejí nebo hyacintem. Vonná stébla s vůní cedrového dřeva Štírům dodají vnitřní sílu a povzbudí je.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Nezávislost, svoboda, šarm, sebedůvěra...dobrodružná povaha Střelců jim přináší stále nové zážitky i přátelé. Lákají je dálky a také vůně exotického ovoce, zázvoru, santalového dřeva nebo bergamotu. Ideálním dárkem pro Střelce bude aromalampa s voskem některé z vůní exotiky. 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Ambice, vytrvalost, elegance, nepřístupnost...pod odtažitou skořápkou Kozoroha se však skrývá křehká duše a touha po obdivu. Vůně do bytu pro Kozorohy musí být povzbudivé a jemné. Darujete-li tomuto znamení levandulovou, jasmínovou nebo lehkou kořeněnou vůni, nemůžete udělat chybu. Levandulový difuzér navíc potěší jeho smysl pro estetiku.

Vodnář (21.1. - 19.2.)

Nezávislost, kreativita, originalita, ideály...svobodné myšlení Vodnářů jiná znamení mohou považovat za podivínství. Vodnáře inspiruje vůně růží, pivoněk nebo leknínů. Vonná svíčka s vůní květin potěší zrozence tohoto znamení a inspiruje je v jejich tvořivosti.

Ryby (20.2. - 20.3.)

Soucit, obětavost, šarm, fantazie...lidé narození ve znamení Ryb mají spoustu snů i odhodlání je realizovat. Potřebují k tomu ale vhodné prostředí a podporu. Vhodná vůně do bytu jim může pomoci být kreativnější. Pár kapek aroma oleje s povzbuzující vůní máty, citrusů nebo citronové trávy Rybám navodí tu pravou atmosféru, aby si mohly plnit své sny.  

Všechna práva vyhrazena © Svicky.cz 2024