obchod@ztrade.cz 731 648 024 (PO-PÁ 8:00-14:30)
Doprava od 49 Kč a pro objednávky nad 1 000 Kč doprava zdarma.

Podzim můžete zažít i doma v pokoji

Milujete nádherně zbarvené listy, které pomaloučku dopadají na zem? Rádi se procházíte v přírodě a užíváte si šustění listí? Nemusíte vždy chodit ven, abyste zažili krásný podzim. Podzimní atomosféru můžete snadno vpustit k sobě do obývacích pokojů, ložnic i kuchyní. Stačí si zapálit vonnou svíčku.

S podzimem se pojí vůně jablek, skořice, dřeva, ale i ořechů nebo dýní. Pojďme si ukázat, jaká aromata byste doma neměli v toto období opomenout.

Vůně podzimu: jablko je klasika

Jablka nejsou dobrá jen na talíři, ale i v aromalapmách. Vonný vosk s jablečným aromatem vás přenese do sadů na podzimní sklizeň. Nechybí ani med, skořicová kůra či muškátový oříšek.

Vůně podzimu: dřevo nesmí chybět

Dřevité vůně nesmí v podzimním období chybět. Provoňte si ovzduší cedrem, smrkem, borovicí nebo jedlí. Stačí několik málo kapek do aromalapmy a během pár vteřin se ocitnete uprostřed lesa.

Poklidnou podzimní atmosféru si můžete ještě podtrhnout díky vonným svíčkám z kolekce Woodwick. Užijte si hřejivou záři plamínku z jemně praskajícíh knotů. Intenzivní vůně dřeva navíc vydrží dlouho.

Skořice a hřebíček

Tato dvě koření neodmyslitelně k podzimu patří. Aroma skořice pomáhá proti stresu a zklidňuje. Hřebíček má zase dezinfekční účinky a prohřívá. Sice nevoní zcela příjemně, ale v kombinaci s levandulí je dobrým pomocníkem v domácnosti - má takéž antioxidační a antibakteriální účinky.

Nezapomínejte na podzimní dekorace

Podzimní hřejivou a klidnou atmosféru vám pomohou vyčarovat nejen vonné oleje, svíčky a difuzéry, ale také dekorace. Nebojte se vyzdobit si vchodové dveře, chodbu nebo další pokoje v domě podzimními ozdobami.

Po jakých ozdobách sáhnout?
• ježečci
• dýně
• houby
• šípky
• listy
• šišky

Všechna práva vyhrazena © Svicky.cz 2024