obchod@ztrade.cz 731 648 024 (PO-PÁ 6:00-17:00)
Doprava od 49 Kč a pro objednávky nad 1 000 Kč doprava zdarma.

Zažijte exotiku přímo u vás doma

Nemusíte se pohnout z vaší zahrady či gauče, abyste zažili tu pravou exotiku přímo v obývacím pokoji nebo na zahradě. Yankee Candle přichází s řadou letních vůní, které vás nadchnou. Vonná svíčka calamansi coctail je plná citrusu, mandarinky a grapefruiru. 

Chcete-li se skutečně uvolnit a vdechnout tropickou vůni manga, marakuji a pomeranče, pak je pro vás přichystána svíčka passion fruit martini classic. Stačí pár minut a ležíte na prosluněné pláží s koktejlem v ruce a brčkem v ústech.  

Jaké aroma je perfektní pro letní dny?

Každé roční období má specifické vůně, které nás obklopují. K létu patří hlavně svěží a lehká aromata, která nám připomínají slunce, moře, relax a pohodu. 

Jakým aromatem si můžeme léto ještě více zpříjemnit? 

  • růže
  • citrusové vůně
  • tropické ovoce
  • levandule

Lucerničky nesmí na zahradě chybět

Co rozhodně nesmí chybět na vaší zahradě na pergole nebo na terase? Jsou to lucerny, které navodí dokonale romantickou atmosféru. Perfektně doplní exteriér a v létě při posezení s příteli na zahradě vykouzlí příjemnou atmosféru. Nikomu se nebude chtít odtrhnout oči od krásně plápolajícího plamínku v lucerně. 

Jak si vyzdobit na léto terasu?

Letní večery samy vybízejí k dlouhým večerním procházkám nebo posezení na terase. Jestliže si chcete chvíle venku u domu ještě více zpříjemnit, přinášíme jeden typ. Krásnou atmosféru vytvoří velké svíčky, které umístíte do vysokých skleněných dóz. 

Jestliže máte pergolu, nazdobte si ji světelným řetězem nebo na ni pověste lampionky. Věřte, že se vám večer nebude chtít jít ze zahrady domů.  

Všechna práva vyhrazena © Svicky.cz 2024