obchod@ztrade.cz 731 648 024 (PO-PÁ 8:00-14:30)
Doprava od 49 Kč a pro objednávky nad 1 000 Kč doprava zdarma.

Vonné vosky provoní interirér až na 20 hodin

Jesltiže toužíte po intenzivní a dlouhotrvající vůni v interiéru, vonný vosk je jasnou volbou.
Dokáže rychle a hlavně sytě provonět jakýkoliv interirér, kterému potřebujete dodat krásnou vůni. Aroma linoucí se z vonného vosku dokáže v aromalampě vydržet až 20 hodin.

Vonný vosk rozpustíte snadno v aromalampě díky čajové svíčce. Vosk se plně rozpustí za pár minut. Pokud nechcete roztavit hned celý vosk, můžete si jej rozdělit na menší kousky.

Vonný vosk na zkoušku

Jestliže tápete a nevíte, jaké aroma vám bude vonět, vonný vosk je ideální na zkoušku. Malý kousek vosku stojí pár korun a vy můžete snadno zjistit, zda je vám vůně příjemná a zda budete chtít investovat do větší a nákladnější svíčky.

Vonné vosky lze libovolně kombinovat

Další nespornou výhodou vonných vosků je jejich snadná kombinace. Především pro ty, kteří rádi experimentují, jsou vonné vosky skvělou příležitostí. Získáte volnou ruku, jelikož v libovolném poměru lze kombinovat několik vůní. Snadno si tak namícháte vůni vlastního domova.

Jaké vůně se k sobě hodí?
• levandule - vanilka, růže, citrón, jasmín
• cedrové dřevo - vanilka, citrusové vůně, pačuli
• vanilka - citron, dřevité vůně, skořice, jablko

Jak odstranit zbytky vonného vosku

Jestliže máte v aromalampě vosk, který již nechcete nechat rozpustit, snadno se jej můžete zbavit. Aromalampu dejte na chvíli do mrazáku. Vosk ztuhne a vy jej můžete snadno vyjmout. Další způsob je vosk opatrně z aromalampy seškrabat, což je trochu pracnější.

Před tím, než dáte do aromalampy další vosk, nádobku utřete, abyste zde neměli skutečně žádné zbytky. Jen tak si můžete užít zcela novou vůni.

Vonný vosk nebo vonná svíčka?

Záleží na tom, jaké prostory chcete provonět. Jestliže byste rádi provoněli rychle velký prostor, pak je vonný vosk v aromalampě nejlepší volbou. Vosk se rychle rozpouští a uvolňuje aroma. Pokud však plánujete pohodový večer ve dvou, vonné svíčky dokáží mnohem více navodit skutečně romantickou atmosféru.

Všechna práva vyhrazena © Svicky.cz 2024