obchod@ztrade.cz 731 648 024 (PO-PÁ 6:00-17:00)
Doprava od 49 Kč a pro objednávky nad 1 000 Kč doprava zdarma.

Luxusní dohořelá svíčka nepatří do koše

Vonné svíčky Yankee Candle se pyšní nejen krásnou a dlouhotrvající vůní, ale i zpracováním. Luxusní svíčky se nacházejí v pevné skleněné dóze podobně jako svíčky WoodWick. Když takoví svíčka dohoří, je až hanba celou sklenici vyhazovat. 

Svíčka vám může dělat radost i poté, co ji celou vypálíte. Našli jsme pro skleněné dózy další využití. V prvé řadě je ale nutné dózu od svíčky pořádně umýt. Abyste odstranili zbytky vosku, použijte vroucí vodu. Sklenici vysušte a popusťte uzdu své fantazie.  

Dohořelá svíčka má využití v kuchyni

Dózy, ve kterých se luxusní svíčky nacházejí, mají mnohdy i víčko se silikonovým těsněním. Proč nepoužít skleněnou dózu v kuchyni na uchovávání různých potravin? Do dózy můžete dát těstoviny, luštěniny nebo třeba cukr. 

Díky silikonovému víku zůstanou potraviny čerstvé a v suchu. Můžete do ní nasypat také cereálie, oříšky nebo dokonce i pamlsky pro psa či jiného mazlíčka. 

Skleněné dózy poslouží jako perfektní světelná dekorace

Krásně vypadají dózy od dohořelých svíček jako světelná dekorace. Smotejte do dózy řetěz s malými žárovkami. Dózu umístěte do obývacího pokoje, ložnice nebo na verandu či zahradu. Vytvoříte si tak romantické prostředí. Takto vyzdobenou skleněnou dózu můžete využít i na svatbě nebo zahradní party. 

Vyhořelá svíčka zazáří v koupelně jako organizér

Pokud neměla svíčka vršek, nevadí. I takové dózy lze využít, a to třeba v koupelně. Dejte si do ní vatové tamponky, gumičky, kosmetické štětce nebo jiné drobnosti. Snadno si tak zorganizujete věci v koupelně a ještě tak dáte dohořelé svíčce další využití a vdechnete jí nový život. 

Všechna práva vyhrazena © Svicky.cz 2024