obchod@ztrade.cz 731 648 024 (PO-PÁ 8:00-14:30)
Doprava od 49 Kč a pro objednávky nad 1 000 Kč doprava zdarma.

Vonná stébla jsou skvělou alternativou ke svíčkám

Chcete si decentně a příjemně provonět místnost, ale svíčky pro vás nejsou to pravé? V tom případě pro vás máme výbornou alternativu v podobě vonných stébel. Stébla jsou vyrobena z přírodních materiálů, vonná směs je nehořlavá a neobsahuje žádný alkohol. Především rodiče a majitelé mazlíčků si pochvalují bezpečí, které je při provonění zajištěno.

Vonná stébla zajistí nonstop vůni

Vonná stébla obsahují přírodní vonné výtažky z ovoce, květin a koření. Vůně je tak intenzivní a dlouhotrvající. Stébla vydrží postupně uvolňovat aroma po dobu 2 měsíců. Díky aromaterapeutickým účinkům jsou vonná stébla ideální při meditacích.

Kam vonná stébla umístit?

Velkou výhodou stébel je jejich bezpečí narozdíl od svíček. Stébla v moderní lahvičce v podobě difuzéru můžete umístit kamkoliv, jelikož děti ani mazlíčci se nemohou nikterak popálit o plamínek. Krásně se vyjímají na stole v obývacím pokoji, ale i na nočním stolku v ložnici. Pozor na místa, kde je průvan – aroma nevydrží dlouho.

Vonná stébla oceníte především v letní sezoně. Vonné svíčky vyřazují teplo, což v letních měsících není zcela žádoucí. Vonná stébla se obejdou bez zapalovače či sirek, tudíž nepřispívají k většímu teplu v místnosti.

Vonná stébla jako luxusní dárek

Nejenže dlouho voní, ale jsou navíc elegantní. Stébla jsou umístěna v luxusních lahvičkách připomínající parfém. Vonná stébla se tak stanou snadnou a jedinečnou dekorací místnosti. Jsou oblíbený dárkem pro přátele, rodinu, ale i kolegy z práce. Vybírat můžete z široké nabídky vůní, které vás očarují.

Všechna práva vyhrazena © Svicky.cz 2024