obchod@ztrade.cz 731 648 024 (PO-PÁ 6:00-17:00)
Doprava od 49 Kč a pro objednávky nad 1 000 Kč doprava zdarma.

Vůně do bytu můžeme volit podle aktuální nálady, různých příležitostí, osobnosti, pohlaví, nebo dokonce i znamení zvěrokruhu. Interiérové vůně lze ale také střídat podle ročních období, jejich specifických tónů a rytmů. 

Každá sezóna má své nezaměnitelné kouzlo, které nám přináší příroda, počasí i tradice, které se přenášejí z generace na generaci. Na jaře se vše probouzí a kvete, léto symbolizuje svěžest a exotika, na podzim v přírodě dozrávají poslední plody a zima nám kromě mrazivého počasí připomene vánoční čas plný pohody. Podle ročních období a jejich specifik můžete naladit interiérové vůně, stejně jako sezónní výzdobu a barvy. 

Jarní vůně do bytu

Jaro je symbolem nového života, probouzení přírody po zimě a pozvolna sílících slunečních paprsků. Neodmyslitelně k tomuto období patří květiny a jejich podmanivá vůně, kterou si můžete přenést ze zahrad a luk do interiéru. Květinové vůně do bytu mohou mít podobu vonné svíčky, elegantního aroma difuzéru, vosku do aromalampy nebo vonných sáčků do skříně

Letní osvěžující vůně

Slunce, teplo, voda, odpočinek, zábava… to jsou znaky léta, které máme zafixované zejména díky době dovolených. A oddech od pracovních povinností pro mnohé znamená také poznávání dálek, jiných kultur, jejich chutí a vůní. K létu patří lehké a svěží citrusové vůně, exotické vůně s orientálním nádechem a také ovocné vůně, které máme spojené s dozráváním letních plodů. 

Podzimní romantika

Podzim je časem změny, kterou pozorujeme nejen v krajině. Listí se zbarvuje, opadává, rostliny vrací život do půdy, mění se počasí, a s nadcházející zimou i nálada. Dny se pozvolna zkracují, více času trávíme doma v atmosféře ideální pro romantiku, ke které neodmyslitelně patří také smyslné interiérové vůně. K podzimu se hodí dřevité a jemně kořeněné vůně, které nás spojují s přírodou. Velmi oblíbená je vůně santalového dřeva v kombinaci s dalšími tóny, ale vyzkoušet můžete i vůni borovice, jedličky nebo smrku. 

Zimní interiérové vůně

Zimní čas máme spojený s obdobím adventu, Vánoc a domácí pohody. A k tomuto času patří vůně cukroví, skořice, hřebíčku, ovoce, jehličí nebo zázvoru. Vůně do bytu dnes skýtají spoustu možností, a tak si můžete vychutnat vánoční atmosféru například s vůní vanilky, pečeného jablka, čokolády nebo dokonce čerstvě upečeného cukroví. A nejen to. Velice oblíbenou novinkou jsou vonné závěsy na stromek nebo do květináče, které se postarají o intenzivnější vůni Vánoc na dlouhou dobu. 

Všechna práva vyhrazena © Svicky.cz 2024