obchod@ztrade.cz 731 648 024 (PO-PÁ 6:00-17:00)
Doprava od 49 Kč a pro objednávky nad 1 000 Kč doprava zdarma.

Svíčky na dort nesmí chybět

Žádná oslava narozenin se neobejde bez dortu pro oslavence. A samozřejmě bez svíček. Ten pocit, kdy oslavenec sfoukává svíčky z dortu a u toho myslí na své největší přání je jeden z nejhezčích okamžiků každé oslavy.

Dortové svíčky vybírejte s ohledem na věk, ale i třeba pohlaví dítěte. K dispozici jsou svíčky:

  • klasické
  • čísla
  • s motivy
  • dortové fontány

Ukažte oslavenci, že jej máte prokouknutého a rozzařte jeho dort správnou variantou svíčky. A jestli s nejste jisti a nechcete nic zkazit, klasické svíčky vás zachrání. 

Šampaňské poteče proudem

Připijte si na zdraví oslavence pořádně vychlazeným šampaňským. Jestliže máte na party velký počet lidí a není k dispozici tolik skleniček, máme pro vás snadné řešení. Set skleniček na šampaňské, které jsou nerozbitné s elegantním designem. V jednom setu jsou 4 kusy černých skleniček se zlatým nápisem. Je to úžasný doplněk každé oslavy, nejen narozeninové.

Stejně můžete využít i set party kelímků na alko i nealko. Jsou stejně barevně laděné jako skleničky na šampaňské. A také se nemusíte obávat rozbití.  

Přivítejte oslavence konfetovou sprchou

Ideální pro tajné oslavy nebo při sfouknutí svíček jsou konfety. Vystřelovací konfety se postarají o zábavu na každé party. Papírky mají lesklý povrch, takže navíc vytvoří skvělý efekt při focení momentek. 

Konfety najdou své využití i na svatbách, rozlučce se svobodou, oznamování pohlaví dítěte nebo na dalších akcích. Nikdy jich není dost.  

Všechna práva vyhrazena © Svicky.cz 2024