obchod@ztrade.cz 731 648 024 (PO-PÁ 8:00-14:30)
Doprava od 49 Kč a pro objednávky nad 1 000 Kč doprava zdarma.

Svícny dodávají plamenům styl

Svíčky různých druhů jsou krásné samy o sobě, ovšem jejich kouzlo lze mnohonásobně zvýšit. Jak? Snadným pomocníkem jsou moderní svícny. 

 Svícny mají několik výhod: 

  • Naladí příjemnou atmosféru
  • Jsou elegantní dekorací 
  • Hodí se do každé místnosti
  • Jsou výborným dárkem
  • Najdete u nich i praktické využití

Svícen naladí perfektní romantickou atmosféru

Pravou hřejivou a romantickou atmosféru dokáže vytvořit jen svíčka. A pokud se dá do krásného a vkusného svícnu, můžete se kochat celé dny. Svícny s různými dekorativními prvky si vyhrají s plamenem svíčky a dají pohrát vaší fantazii. Vy můžete spokojeně sedět s rodinou i přáteli a užívat si nejen vůni svíčky, ale i její vzhled.  

Svíčka ve svícnu perfektně vynikne v každé místnosti

Svícen se hodí perfektně do každé místnosti ve vašem bytě. Chodbě dodá naprosto jiný vzhled. Kuchyň i obývací pokoj zútulní. A v ložnici vás naladí na večer plný lásky a něhy. I když máte doma obyčejnou čajovou svíčku, svícen ji posune na zcela jiný level. 

Vybírejte svícny dle typu místnosti

Mimořádně příjemným a elegantním doplňkem jsou svícny na kónické svíčky či votivní vyrobené ze skla, které se hodí především do kuchyně nebo obývacího pokoje. 

Velmi dobře vypadá kombinace skla s kovem nebo s přírodním materiálem. Do ložnice volte spíše svícny pyšnící se všelijakými ornamenty a tvary. Svícen dejte naproti stěně a nechte se unášet hrou stínů, která rozdmýchá vaši fantazii.  

Lucerna udělá na verandě pořádnou parádu

Nejen interiér, ale i exteriér je vhodný zvelebit a zútulnit. Svíčka by neměla nikdy stát jen tak o samotě. Svícny, ale i moderně designované lucerny vám budou závidět všichni sousedé.    

Všechna práva vyhrazena © Svicky.cz 2024