obchod@ztrade.cz 731 648 024 (PO-PÁ 8:00-14:30)
Doprava od 49 Kč a pro objednávky nad 1 000 Kč doprava zdarma.

Svíčky na svatebním stole jsou základem

Říká se, že v jednoduchosti je krása. Dvojnásobně to platí o svíčkách, kterými lze vyzdobit svatební tabuli. Svíčky lze ladit do barvy vaší svatby nebo vsadit na bílou klasiku, která vás nikdy nezklame. Čajové svíčky nebo svícny se pak hodí nejen na svatební stůl, ale provázet vás mohou celý svatební den.

Kam všude se svíčky při svatbě hodí? 

  • koupelna
  • odpočinková zóna
  • pokoje pro hosty

Svíčky podél cesty k oltáři

Co je víc romantického, než když jako nevěsta jdete ke svému budoucímu manželovi cestou lemovanou hořící svíčkami? Svíčky ale nikdy nedávejte podél cesty jen tak. Vždy je dejte do vysokých skleněných nádob, abyste si nechtěně nezapálili vlečku či závoj. 

Vždy se ale dopředu ubezpečte, že svíčky můžete na obřadě rozestavět dle libosti. Ne všechna místa dovolí otevřený oheň.  

Plovoucí svíčky vytvoří dokonalý efekt při focení

Velmi působivě vypadají plovoucí svíčky. Stačí nádoba s vodou a na vodní hladinu se položí plovoucí svíčka. Záleží jen na vás, kterou nádobu si vyberete. Jednoduché linie působí velmi elegantně, vázy se zdobnými prvky zase romanticky.

Pokud máte k dispozici rybníček nebo nějakou vodní plochu, plovoucí svíčky můžete využít i tam. Především na večerní focení vytvoří svíčky dokonalý efekt.  

Svíčky jako dárek po hostině

Chcete poděkovat hostům za to, že s vámi trávili váš velký den D? Oblíbenými dárečky jsou právě svíčky, které potěší každého. Dokonce je můžete nachystat na každé místo u svatební tabule s cedulkou a jménem hosta. Uvidíte, že takto originální jmenovka bude hitem. 

Všechna práva vyhrazena © Svicky.cz 2024