obchod@ztrade.cz 731 648 024 (PO-PÁ 6:00-17:00)
Doprava od 49 Kč a pro objednávky nad 1 000 Kč doprava zdarma.

Vůně do elektrických zásuvek vydrží vonět i 30 dní

Odjíždíte na dovolenou a chcete se vrátit do krásně provoněného domova? Vůně do elektrických zásuvek jsou pohodlným a snadným řešením. 

Vůně dokáže provonět interiér až na 30 dnů. Intenzitu vůně navíc můžete před odjezdem nastavit na nízkou, střední či vysokou. 

Vůně do zásuvek jsou vhodné i v případě, že máte děti či zvířata a nechcete mít doma hořící svíčku. Vůni do zásuvky jen zastrčíte a nemusíte mít obavy z popálenin a nechtěného vzplanutí závěsů nebo záclon.  

Vonné karty v šatní skříni pečují o vaše prádlo každý den

I vaše prádlo může perfektně vonět pokaždé, když si jej vezmete na sebe. Luxusní vonné karty do šatní skříně jsou výbornou volbou. Vonné karty provoní skříně i zásuvky se spodním prádlem. Aroma přináší pocit čistoty a svěžesti, které vás bude provázet na každém kroku vašeho dne. 

 I sportovní tašku s oblečením můžete vyšperkovat pomocí vonných karet nebo vonných sáčků. Oblečení bude po vašem výkonu ve fitness centru nadále hezky vonět jako kdybyste je právě vytáhli z pračky.  

Vůně do auta musí být hlavně příjemná

Také automobil si zaslouží dokonalé aroma. Vůně do auta v podobě vonných tyčinek nebo visaček jsou ideální způsobem, jak během chvilky luxusně a jemně provoníte interiér jakéhokoliv vozidla. 

Aroma v autě musí být jemné a nesmí vás dráždit či rozptylovat. Vůni lze umístit do mřížek, dát pod sedadlo nebo pověsit za zrcátko. 

Zpříjemněte den i vašim zákazníkům

Hotely, wellness centra, obchody. Zde všude narážíme na různé pachy a vůně, které mohou zákazníky dobře naladit nebo naopak odradit. 

Vůně je neodmyslitelnou součástí našich životů, a proto bychom je neměli podceňovat. Hosté a zákazníci se budou vždy rádi vracet na místa, která mají spojená s příjemnou či neotřelou vůní. 

Aromata vybírejte uvážlivě a pečlivě

Při výběru aroma si dejte skutečně záležet. Vůni si ideálně před koupí očichejte a dejte na svůj první dojem. Jestliže vám vůně i tak nesedne, nemějte obavy. Můžete ji třeba darovat někomu z rodiny, přátel či kolegů. 

Všechna práva vyhrazena © Svicky.cz 2024