obchod@ztrade.cz 731 648 024 (PO-PÁ 8:00-14:30)
Doprava od 49 Kč a pro objednávky nad 1 000 Kč doprava zdarma.

Jaro v kuchyni = generální úklid

Kuchyně je místo, kde vznikají ty největší dobroty. Je potřeba, abyste v ní měli pořádek a věděli co kde je. Jaro přivítáte do svých domovů především tak, že si zde perfektně uklidíte. Jarní úklid obnáší nejen precizní vydrhnutí sporáku a podlahy, ale také všech dalších spotřebičů.

Máte vodní kámen v konvici? Nedrží vám dvířka? Vše ihned napravte, abyste měli kuchyň perfektně připravenou na jarní kouzla – třeba na pečení Velikonočního beránka. Nezapomeňte přihodit pár kytiček nebo jarních dekorací, aby se vám lépe vařilo.

Jaro v obývacím pokoji = jarní vonné svíčky

Obývací pokoj je skvělé místo k výzdobě. V kuchyni by nám příliš dekorací spíše překáželo, ale v obývacím pokoji se můžete pěkně vyřádit. První, čeho si každý všimne, je vůně domova. Vhodně zvolené a vybrané vonné svíčky nebo aroma difuzéry dokonale provoní celý dům. A bude k tomu stačit jen jedno škrtnutí sirkou.

Doneste si kousek jara i do svých domovů. Jarní kolekce od Yankee Candle přichází s květinovými vůněmi, které vnesou do domovů svěžest domácí limonády i bylinek. Vonné svíčky vykouzlí vůně jasmínu, ibišku, růží, ale i gardénie nebo šalvěje.

Jaro v ložnici = závěsy na okna a lustry

Po náročné a chladné zimě vám všechny dekorace a vonné svíčky dodají zase novou energii. Jarní náladu vám v ložnici navodí nejen povlečení s květinovými motivy, ale také různorodé dekorativní předměty a vůně. Věřte, že čerstvý vzduch, sluneční paprsky a jarní vůně vás perfektně nakopnou, a to nejen v ložnici.

Ložnici můžete vyzdobit jednoduchými, a přesto velmi efektivními doplňky. Elegantní jarní závěsy jako jsou motýlci, kytičky, ptáčci nebo srdíčka můžete umístit kamkoliv vás napadne. Vyzdobte si v ložnici okna, lustr nebo třeba skříň.

Ideální vůně ladící k jaru

Na závěr jsme si pro vás přichystali vůně, kterými byste se měli v jarních měsících obklopovat.

• Pivoňka
• Růže
• Šalvěj
• Ibišek
• Gardénie
• Jasmín
• Levandule
• Tymián
• Zelený cypřiš

Je jedno, kam svíčky nebo difuzéry postavíte. Vůně jara se hodí do každé místnosti ve vašem domově. Vybírejte však pečlivě a vsaďte na kvalitní produkty od Yankee Candle.

Všechna práva vyhrazena © Svicky.cz 2024