obchod@ztrade.cz 731 648 024 (PO-PÁ 8:00-14:30)
Doprava od 49 Kč a pro objednávky nad 1 000 Kč doprava zdarma.

Elegantní křivky, provedení podle vašeho vkusu a bezpečné rozpuštění svíček. To jsou nahřívací lampy značky Candle Warmers, které si zamilujete. Lampy navíc podtrhnou krásu vašich nejoblíbenějších vonných svíček. Vytváří také tlumené světlo a uvolní veškerou vůni, tudíž si budete moci užívat aroma až do poslední kapky vosku.

Nahřívací lampy jsou bezpečné

Milovníci vonných svíček by měli zbystřit. Candle Warmers přicházejí se skvělým řešením, jak bezpečně rozpustit oblíbené svíčky, aby nedošlo k požáru anebo aby se nejmladší člen domácnosti nespálil.

Nahřívací lampa je opatřena žárovkou, která pomalu a bezpečně rozpustí svíčku. Nemůže se tak stát, že by hořící svíčka způsobila požár anebo že by se malé dítě o svíčku popálilo.

Nahřívací lampa uvolní veškerou vůní

Bezpečnost však není ani zdaleka jedinou výhodou těchto unikátních a elegantních lamp. Lampa vytvoří příjemně tlumené a romantické světlo. Vosk rozehřeje navíc až na úplné dno sklenice, takže se postupně uvolní veškerá vůně.

Prodlouží se tak i životnost svíčky. Už se vám nestane, že knot zapadne a vy nebudete moci svíčku zapálit. Žárovka ve stínítku rozpustí naprosto celou svíčku a vy si tak budete moci vychutnat její vůni mnohem déle.

S lampou už nehrozí žádné saze

Další výhodou, kterou ocení především ženy, je fakt, že díky nahřívací lampě se vám už nebudou po domě usazovat saze, které vznikají při spalování. Nadále se nebudete muset zaobírat tím, že vám saze udělají nepořádek, který bude potřeba co nejrychleji uklidit.

Také nebudete muset nikde po bytě hledat sirky nebo zapalovač. Lampu stačí zapnout do zásuvky a žárovka udělá práci za ně.

Nahřívací lampy se hodí do každého bytu i kanceláře

Můžete vybírat z několika druhů lamp. Lampy jsou navrženy tak, aby působily stylově, elegantně a aby se hodily do jakéhokoliv bytu. Lampy jsou ideální především tam, kde se často vyskytují malé děti, které by se mohly o hořící svíčku snadno popálit. Vhodné jsou i pro ty z vás, kteří máte doma mazlíčky. Ti by mohli obyčejnou svíčku shodit a způsobit neštěstí.

Skvěle se budou lampy vyjímat i v kancelářích. Nemusíte se již sami sebe doma ptát, zda jste skutečně sfoukli svíčku na stole v kanceláři. Budete mít tak o jednu starost méně.

Do nahřívací lampy lze dát jakoukoliv svíčku

Nepotřebujete žádné speciální vonné svíčky, abyste mohli lampu používat. Do lampy lze dát jakoukoliv oblíbenou svíčku a poté už jen zapnout lampu do zásuvky. A vy už můžete jen čekat na to, až ucítíte relaxační levanduli, příjemnou vanilku nebo romantickou růži.

Všechna práva vyhrazena © Svicky.cz 2024