obchod@ztrade.cz 731 648 024 (PO-PÁ 6:00-17:00)
Doprava od 49 Kč a pro objednávky nad 1 000 Kč doprava zdarma.

Krásný domov dělá především harmonická rodina, ale také prostředí, ve kterém žijeme. Čistota a vyladěný interiér jsou základ dobrého pocitu, ale vůně do bytu je to, co dokáže příjemnou atmosféru znásobit. Vonné svíčky jsou velmi oblíbeným doplňkem, ale je i spousta jiných variant, kterými si můžeme provonět každý den.

Výběr interiérové vůně je individuální záležitost. Někdo dává přednost svěžím citrusům, jiný má v oblibě jemné květinové vůně, další se cítí příjemně při exotických vůních. Ať už zvolíte jakékoli aroma, vůně do interiéru by měly být přirozené, z přírodních surovin a nesmějí uvolňovat alergeny a jiné nebezpečné látky.

Aroma difuzéry

Vůně do interiéru v podobě aroma difuzéru se k modernímu bydlení skvěle hodí. Ideální umístění je tam, kde alespoň lehce cirkuluje vzduch (u dveří nebo okna), aby se vůně dostala do celé místnosti. Aroma difuzér má elegantní design, velmi jednoduché použití a je praktický i tím, že si intenzitu vůně můžete zvolit podle svého vkusu jednoduše počtem použitých vonných stébel

Vonné svíčky bez plamene

Oblíbenou novinkou ve světě interiérových vůní jsou elektrické nahřívací lampy, které zahřejí vonnou svíčku na takovou teplotu, při níž se uvolňuje aroma. Výhodou je nejen větší bezpečnost například v domácnostech, kde se pohybují malé děti nebo zvířata, ale také moderní design a příjemné tlumené světlo, které lampička vydává. Při použití lampy nedochází ke spalování knotu, vosk je nahříván rovnoměrně a vůně do bytu je tím intenzivnější.

Vonné vosky do aromalampy

Aromalampy zná každý především jako doplněk pro uvolňování éterických olejů. Lze je ale využít i pro vonné vosky, které mají tu výhodu, že je lze mezi sebou i různě kombinovat. Můžete si tak namíchat zcela originální vůni do bytu šitou na míru jen vám. 

Vonné sáčky

Máte rádi voňavé oblečení a zároveň chcete mít svůj šatník chráněný proti molům? Nenápadné vonné sáčky vám splní obojí. Sáček stačí položit nebo zavěsit mezi oblečení a nemusíte se bát nezvaných návštěvníků ani nepříjemného zápachu, který se může v malém nevětraném prostoru časem objevit. 

Vůně do auta

I v interiéru vozidla byste se měli cítit dobře, obzvlášť pokud automobil využíváte denně. Stromečkům pochybných vůni a kvalit už odzvonilo. Vůně do auta může být velmi příjemná, autentická a osvěžující. A samozřejmě ji nemusíte používat jen v autě. Změnu uvítá i vaše šatní skříňka, botník nebo dílna.  

Všechna práva vyhrazena © Svicky.cz 2024