obchod@ztrade.cz 731 648 024 (PO-PÁ 8:00-14:30)
Doprava od 49 Kč a pro objednávky nad 1 000 Kč doprava zdarma.

Zemité tóny sluší každému interiéru

Zemité barvy jako jsou hnědá, šedá, černá, bílá se budou ve správné kombinaci vyjímat v jakémkoliv interiéru. S těmito barvami neuděláte nikdy krok vedle, jelikož přírodní barvy jsou velmi nadčasové. Navíc zemité tóny barev člověka uklidňují, dodávají pocity bezpečí a pohody.

Jak zemité tóny kombinovat?

Zemité tóny se perfektně hodí do kuchyně i obývacího pokoje, kde můžete snadno pracovat s různými odstíny hnědé. Hnědá barva neodráží světlo a místnost pak může vypadat ponuře.

Ovšem pokud budete volit a kombinovat různé odstíny hnědé barvy, máte vyhráno. Krásné jsou odstíny čokoládové, skořicové nebo karamelové.

 K hnědé se hodí i teplé odstíny barev, které zútulňují interiér: 

  • žlutá
  • červená
  • oranžová

Pohrajte si především s doplňky domu či bytu

Nemusíte si hned předělávat celou kuchyni nebo obývací pokoj do hnědé barvy. Stačí, když zapojíte hlavu a chytře po místnosti rozmístíte doplňky laděné do zemitých barev. 


Vonné svíčky v zemitých odstínech jsou ideálním způsobem, jak prostor dělat elegantnější. Dopřejí vám také příjemnou vůni a umožní zrelaxovat vaši mysl. Výbornou volbou jsou také dřevěné dekorační tácy, které lze využít pod svíčky.


Pokud chcete byt trochu oživit, žluté, oranžové či červené doplňky v kombinaci s hnědými či šedými odstíny jsou trefou do černého.  

Přirozené vůně nesmí chybět

Jestliže si hrajete s barvami, využijte také vůně. Do zemitě laděného prostoru se hodí přírodní vůně navozující dokonalou atmosféru.

 Po jakých přírodních aromatech sáhnout? 

  • vanilka
  • cedrové dřevo
  • skořice
  • jasmín
  • purpura

Kozorohové milují zemité barvy

Kozorohové jsou velmi praktičtí a drží se nohama na zemi. Země jim dodává pocit bezpečí. Jejich osobnost se poté odráží ve vlastním bydlení, které je jednoduché a perfektně uspořádané.

 Pestré barvy u nich rozhodně nečekejte. Naopak, kozorohové se umí perfektně vyřádit se zemitými odstíny. Hnědá, černá a tmavě šedá jsou pro ně top. S kombinací s bílou vznikne skvostný interiér.  

Všechna práva vyhrazena © Svicky.cz 2024