obchod@ztrade.cz 731 648 024 (PO-PÁ 8:00-14:30)
Doprava od 49 Kč a pro objednávky nad 1 000 Kč doprava zdarma.

3. červnová neděle patří tatínkům

Zatímco svátek Matek se u nás slaví hojně, den Otců bohužel zaostává. Ovšem i tatínci si zaslouží svátek oslavit. Udělejte mu radost maličkostí. Zapřemýšlejte nad tím, co má tatínek rád a co mu vykouzlí zaručeně úsměv na tváři. A pokud si nejste jisti, nechce se inspirovat. 

Vůně do auta zpříjemní cesty

Každý chlap se rád stará o své auto a pečuje o něj jako o dalšího člena rodiny. Podpořte tatínka v jeho zálibě. Nemusíte hned rozbíjet prasátko na koupi nového auta. Stačí jen to jeho auto osvěžit. Perfektním dárkem je vonná visačka nebo vonná tyčinka. 

Vůně do auta během chvíle provoní celý interiér auta. Ovšem pozor na výběr správného aromatu. Musí být jemné a nesmí dráždit nebo rozptylovat od řízení.  

Vonné karty do šatní skříně vykouzlí dobré ráno

Když ráno vstane a bude se oblékat do práce, vždy si na vás vzpomene. To dokáže vonná karta do šatních skříní, která pečuje o prádlo každý den. Vonné karty snadno zavěsíte na věšák nebo tyč. Svěží aroma přinese pocit čistoty a bude vás provázet na každém kroku. 

 Vhodnou alternativou jsou také vonné tyčinky, které může tatínek nosit také ve sportovní tašce. Voní až neuvěřitelných 60 dnů.  

Aroma difuzér do kanceláře nikdy nezklame

Pracuje tatínek v kanceláři a chcete mu jeho pracovní den osvěžit? Pak sáhněte po aroma difuzéru s tyčinkami. Nezabere příliš místa, není potřeba myslet na zapalování svíček nebo vosků. Vonné tyčinky namočíte do parfému a necháte provonět celý prostor. 

Jaké aroma se hodí pro muže?

Nejste si jisti, jaká vůně bude pro tatínka nejlepší? Přinášíme tip na několik vůní, které se hodí pro muže:

  • Borovice
  • Eukalyptus
  • Cedrové dřevo
  • Máta
  • Bergamot
  • Skořice 
  • Citrusové plody 

Všechna práva vyhrazena © Svicky.cz 2024