obchod@ztrade.cz 731 648 024 (PO-PÁ 8:00-14:30)
Doprava od 49 Kč a pro objednávky nad 1 000 Kč doprava zdarma.

Vánoční nadílku můžete letos vyřešit elegantně a darovat krásné přírodní vůně v balíčku, který už nemusíte ničím vylepšovat. Vonné svíčky ve skle, vonná stébla v mnoha variantách nebo příjemné vůně do auta vám vyřeší dárky pro ženy i muže. Možnosti voňavých dárků jsou široké. Nechte se inspirovat! 

Praktické vonné svíčky ve skle

Vonné svíčky ve skle jsou velmi oblíbené nejen díky postupně se uvolňující vůni a spoustě možností, ze kterých si vybere opravdu každý, ale také pro jejich praktické balení znemožňující stékání vosku na nábytek. Vsadíte-li na nejoblíbenější značky Yankee Candle a WoodWick, darujete navíc velmi reprezentativní doplněk do interiéru. 

Luxusní vonné difuzéry

Výhoda vonného difuzéru nespočívá jen v tom, že vypadá luxusně a vyzdobí moderní domov, ale také v tom, že si každý pomocí počtu vonných stébel může sám určit intenzitu vůně. A když jedna vůně omrzí, lze kdykoli pořídit náhradní náplň s jiným aroma.  

Magické aromalampy s vonnými vosky

Vonné vosky jsou alternativou éterických olejů i vonných svíček. Výběr z několika desítek vůní, od klasických, jako je levandule, vanilka nebo růže, až po velmi netradiční vůni horkého pouštního větru, dětského pudru nebo čerstvě vypraných ručníků. Zapojte fantazii a darujte vůni přesně na míru. 

Elegantní vůně do auta

Mysleli jste si, že vůně do auta začíná a končí u zavěšeného stromečku neidentifikovatelného aroma? Tvůrci designových vůní do interiéru vozidla vás vyvedou z omylu. Průkopníky v této oblasti jsou značky Yankee Candle a Millefiori, které pro vás připravily opravdu skvostné voňavé dárky pro řidiče i řidičky.

Malé pozornosti

Sháníte-li dárky pro kolegy z práce nebo pro přátelé, které chcete obdarovat na vánočním večírku, osvěžující vonná mýdla jsou skvělou volbou. Za pár korun uděláte spoustu radosti i vonnými tyčinkami, čajovými svíčkami různých vůní nebo závěsnými sáčky do skříně, které provoní oblečení lépe, než jakákoli aviváž.

Sady voňavých dárků potěší každého

Krásné balení ještě krásnějších vůní můžete darovat každému, kdo si zakládá na příjemném domácím prostředí. Sada vonných dárků je skvělou příležitostí, jak dát najevo blízké osobě, jak vám na ní záleží.

Všechna práva vyhrazena © Svicky.cz 2024