obchod@ztrade.cz 731 648 024 (PO-PÁ 8:00-14:30)
Doprava od 49 Kč a pro objednávky nad 1 000 Kč doprava zdarma.

Dobrou náladu podpoříte citrusovými plody

Pomeranče, mandarinky nebo citron patří mezi aromata, které jsou silnými životabudiči a odplavují nahromaděný stres. Pomáhají ulevit také od migrény nebo bolestí hlavy. 

Jste po celém pracovním dni znaveni nebo se vám nedařilo? Nakapejte do aromatické lampy pár kapiček citrusu a hned se vám nálada zvedne. Velmi oblíbený je bergamot, který uvolní napětí a dodá energii.  

Pačuli navozuje pocit harmonie

Tropická rostlina sladce voní, povzbuzuje i zklidňuje mysl i celé tělo. Povzbudí vaši psychiku snadno a rychle. Stačí rozpustit vonný vosk s pačuli aromatem a za pár minut na sobě pocítíte výrazné zlepšení nálady. 

Levandule odbourává stres

Esenciální oleje či svíčky s vůní levandulí patří k oblíbeným aromatům, které odbourává stres a napětí. Během chvilky se vypaří stres i špatná nálada. Levanduli si můžete také přidat do koupele a užívat si ničím a nikým nerušený klid. 

Čokoládové aroma zlepšuje depresivní nálady

Čokoláda není dobrá jen na jídlo, ale taktéž se hojně využívá při aromaterapii. Je také silnou afrodiziakální vůní. Pomáhá při depresivních stavech a dodává energii. Naše mysl je tak nakopnuta a nálada se postupně zvedá.

Jasmín odráží pocity úzkosti

Vůně jasmínu je ideální při pocitech úzkosti, depresích a hněvu. Má taktéž sedativní účinky a odstraňuje nespavost. Jasmínový olej také pomáhá při porodu, kde pomáhá na fyzické úrovni a podpoří psychiku rodičky. 

Všechna práva vyhrazena © Svicky.cz 2024