obchod@ztrade.cz 731 648 024 (PO-PÁ 6:00-17:00)
Doprava od 49 Kč a pro objednávky nad 1 000 Kč doprava zdarma.

Aroma difuzéry WoodWick nyní v 12 oblíbených vůních!

Prestižní americká značka WoodWick, známá především jako výrobce vonných svíček s praskajícím knotem, představuje 12 nových interiérových vůní, které si můžete dopřát bez zapálení knotu.

Prestižní americká značka WoodWick, známá především jako výrobce vonných svíček s praskajícím knotem, představuje 12 nových interiérových vůní, které si můžete dopřát bez zapálení knotu. Vonná stébla WoodWick jsou navíc i luxusním doplňkem do bytu!

Proč vonná stébla nesmí chybět v žádném interiéru?

Především jde o velmi příjemnou vůni, která nevyžaduje zapálení knotu a vydrží po dlouhé týdny. Čím to? Vonná stébla WoodWick fungují na principu vzlínání vysoce koncentrované vonné kapaliny, tudíž se vůně uvolňuje postupně a se stále stejnou intenzitou.

Nové provedení vonných stébel působí jako skutečný luxusní interiérový parfém a stává se tak funkčním doplňkem moderního interiéru, ať už se jedná o domácnost nebo kancelář. Vonná stébla WoodWick jsou rovněž opatřena stylovým kovovým přívěskem.

Rádi byste si vystavili vonná stébla bez etikety? Žádný problém. Vinětu lze z přední části lahvičky jednoduše odloupnout. 

Voňavé novinky!

Nově představujeme 12 vůní tohoto „flameless“ provedení vonných stébel WoodWick:

Applewood · Vanilla Bean · Linen · Lavender Spa · Island Coconut · Fireside · Evening Bonfire · Currant · Cinnamon Chai · Black Cherry · At the Beach · Willow

Objem lahvičky 85 ml zajistí přibližně 4 týdny svěže provoněného domova!

Cena vonných stébel 85 ml: 569 Kč

woodwick.svicky.cz

Všechna práva vyhrazena © Svicky.cz 2024