obchod@ztrade.cz 731 648 024 (PO-PÁ 8:00-14:30)
Doprava od 49 Kč a pro objednávky nad 1 000 Kč doprava zdarma.

Proč je glycerinové mýdlo lepší variantou běžného mýdla?

Glycerinová mýdla se vyrábějí z glycerinu, který se nachází v tucích a olejích. Mýdlo vyrobené z glycerinu je 100 % přírodní a neobsahuje žádné syntetické materiály, které mohou dráždit citlivější nebo poškozené pokožky.

Na rozdíl od obyčejného mýdla v sobě ukrývá glycerinové mýdlo spoustu výhod. Mezi největší klady patří to, že zvyšuje obsah vlhkosti v pokožce. Mýdlem dostanete více vlhkosti do hlubší vrstvy pokožky. Jaké jsou další kvality glycerinového mýdla? 

  • protizánětlivé účinky
  • zklidňuje
  • hydratuje
  • zmírní začervenání 

Glycerinová mýdla jsou perfektní pro alergiky

Perfektní volbou jsou tato mýdla pro alergiky nebo lidi trpící ekzémem či jinou kožní nemocí. Nevysušuje vůbec pokožku, ale naopak ji hezky hydratuje. 

Díky glycerinovému mýdlu si mohou alergici zmírnit potíže s kůží. Díky antioxidačním vlastnostem také zmírňuje mýdlo stárnutí a minimalizuje tvorbu vrásek a podporuje krevní oběh.  

Glycerinové mýdlo pomáhá i s akné

Přírodní mýdlo si poradí také s akné. Není nutné spoléhat se na drahé kosmetické výrobky. Kvalitní glycerinová mýdla mají vysoce čisticí vlastnosti. Stačí si každý den umýt mýdlem obličej a již za pár týdnů na sobě můžete vidět pokroky. 

Všechna práva vyhrazena © Svicky.cz 2024